Volume Wimperextensions - Lashbar in Heerenveen |
Bij de volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren.
volume, wimperextensions, 3d, Russian, wimpers, lash extensions, heerenveen
428
page-template-default,page,page-id-428,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.0,popup-menu-slide-from-left,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Volume Wimperextensions

Bij de volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

 

Nieuwe set € 69,95
Opvullen binnen 2 weken € 35,-
Opvullen binnen 3 weken € 40,-
Opvullen binnen 4 weken € 45,-
Na 4 weken wordt een nieuwe set berekend.

 

Volume wimperextensions

Het verschil tussen volume wimperextensions en de One by One wimperextensionss is groot. Zowel qua toepassing als het gecreëerde effect. Met de Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

 

<< Terug Naar De Homepage

Volume Wimperextensions in Heerenveen bij Lashbar