Prijslijst - Lashbar in Heerenveen |
436
page-template-default,page,page-id-436,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.0,popup-menu-slide-from-left,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 
Prijslijst

One By One Wimperextensions

Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

 

Nieuwe set € 55,-
Opvullen binnen 2 weken € 25,-
Opvullen binnen 3 weken € 30,-
Opvullen binnen 4 weken € 35,-
Na 4 weken wordt een nieuwe set berekend.

Volume Wimperextensions

Bij de volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

 

Nieuwe set € 69,95
Opvullen binnen 2 weken € 35,-
Opvullen binnen 3 weken € 40,-
Opvullen binnen 4 weken € 45,-
Na 4 weken wordt een nieuwe set berekend.

Lash Volume Lift

Met deze behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. De lash volume lift behandeling is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Minimale nazorg.

 

 

Behandeling € 39,95
Inclusief verven