Title Image

One by One Wimperextensions

One by One Wimperextensions

Perfecte, lange, zwarte en gekrulde wilmpers! 

One by One wimperextensions zijn een geweldige uitkomst. Iedereen kan hier plezier van hebben. Van jong tot oud. Er zijn veel verschillende krullen en lengtes beschikbaar waardoor er voor u altijd een passende styling en lashmap toe te passen is.

 

De wimperextensions zijn gemaakt van een synthetisch materiaal en worden één voor één op de natuurlijke haar geplaatst. Samen met uw wimperstyliste bepalen we welke lengte en krul het beste bij u aansluit.

 

Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers

 

Volume Wimperextensions

Het verschil tussen volume wimperextensions en de One by One wimperextensionss is groot. Zowel qua toepassing als het gecreëerde effect. Met de Volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers. 

 

Bij de volume techniek zijn de haartjes dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Hierbij creëer je een vol, “fluffy” maar toch een natuurlijk effect zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers