One by One Wimperextensions - Lashbar in Heerenveen |
426
page-template-default,page,page-id-426,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.0,popup-menu-slide-from-left,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

One By One Wimperextensions

Bij de Classic One by One wordt er één extension op één natuurlijke wimper geplaatst. Hierbij wordt goed gekeken naar de draagkracht van de eigen natuurlijke wimpers, zodat de eigen natuurlijke wimpers niet beschadigen. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

 

Nieuwe set € 55,-
Opvullen binnen 2 weken € 25,-
Opvullen binnen 3 weken € 30,-
Opvullen binnen 4 weken € 35,-
Na 4 weken wordt een nieuwe set berekend.

 

IEDEREEN WIL LANGE, VOLLE WIMPERS.

Iedere ochtend is het een strijd met uw wimperkrultang en mascara om uw wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen. Het kan frustrerend werken als uw wimpers lastig in model te krijgen zijn. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions! Deze zijn te vergelijken met hairextensions, alleen zijn de extensions nu speciaal gemaakt voor uw wimpers. Na deze behandeling kunnen uw krultang en mascara de kast in. Het effect van wimperextensions moet u eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk en mooi uit. Alsof u gezegend bent met lange wimpers of een wondermascara hebt gebruikt.

 

<< terug naar de homepagina

 

One by One Wimperextensions Lashbar in Heerenveen